NaNoWriMo: The results

Alright, here it is, the big number crunch. 50,000 words, about 20 hours of writing. Roughly 2k an hour, best writing done early in the morning. Below is “just the numbers” though my record keeping fell apart a bit in the middle. But more or less, this is what I got.

Day One after work FRI Day 1 1530 words, 82 mins

  • 8:09 p.m. – 8:20pm 309 words, 10 mins

  • 10:28 pm- 11:40pm 1221 words, 72 mins

Day 2, a writing day SAT Day 2 3062 words 125 mins

  • 11:09 am-11:53am 1449 words 46 mins

  • 1:03 p.m.-2:12pm 1388 words 69 min

  • 7:07 p.m. – 7:17 pm 225 words 10 mins

Day 3, writing before a closing shift SUN 2094 words 107 mins

  • 10:50 am 12:37p 184 words

  • Distracted by a Rook tangent/realization about Rain’s step-dad 11:15isha

  • 11:35a picked it back up here 157 322 words

Day 4 11/4/13 11:30 am Writing while waiting on cait. 83 mins

11:20 am – 11:47 am 455 words/ 17 min

Attempting to get some writing done before work, with me luck 1:44 pm – 2:03 pm 303 words 12 mins

Writing at work, timing will be bleh 10:06 pm

11:24, with lots of bullshit in between.

10:02 pm – 11:06 pm 64 mins

Day 5 11/5/131837 words, 64 mins

455 words/ 17 min 11:47 am

Attempting to get some writing done in the hour and a half before work, with me luck 1:44 pm

303 words 12 mins 2:03 pm

Day 6 11/6/13 10:42 am At Purdy’s, Cait’s first break

11:02 20 mins 564 words

7:17pm -7:37p 561 words, 20 mins

7:55

Day 6 11/6/13

2619 words 1 hr 40 mins 9:31 p 11/6/13

9:09 11/7/13 crazy writers block like mad. I just dun wanna do it

Break for bits already written, see Awakening except for proper reading

10:03 pm

11/7/13 1543 words 1 hour 10:07pm

10:55 pm 11/9/13

7:41 10 mins 11:14 pm

11.11.13 2:53

3:34 pm 1560 words 41 mins

Day 13 11/13/13

12:47-1:06 828 words 19 mins

1:31 2:31 p 1370 words 60 mins

2:52p 220 words 12 mins

7:01 pm – 7:16 pm 15 mins 552 words

7:39 – 7:45 pm 278 words 6mins

8:07 pm – 8:16p 10min 237 words and then grandma called

9:36 pm -10:07 pm 867 words 30 mins

10:23pm -10:40 pm 13 mins 528 words

Day 14 11/14/15 10:43 pm -10:56 pm 13 mins 484 words

Day 15 11.15.13

12:21p– 12:28 pm 276 words 7 mins

1:16p–1:23 pm 260 words 8 mins

2:07 p 95 words ?? time

9:23 pm 9:46 pm 700 words 23 mins

Day 16 11/16/13

9:23 am

125 words 3 mins

9:26 – 10:58 am.3896 words 85 mins

11:16 am 825 words, 15 mins

7:42 pm – 7:47 5 mins 170 words

:51 53: 2 min 130 words

8:12 – 8:24 12 mins 335 words

9:48 p – 10:13pm 25 mins 1183 words

Day 17 11/17/13

10:10 am 20 mins 629 words 10:31 am

10:35-11:03 am 1155 words 30 mins

Day 19 11/18/13 9:55 am -10:30 am 1237 words, 35 mins

2:03 pm – 2:26 23 mins 770 words

day 20 11/20/13

11/20/13

12:30p – 1:11pm 1624 41 mnins

Day 21 at mom’s 11/21/13

7:02 pm – 7:08 pm 234 words 6mins

Break for Thanksgiving

Day 26 a work day11/26/13

8:39pm – 8:47 pm 6 mins 370 words

9:41 – 9:54 520 words 5 mins

Day 27 a work day 11/27/13

1:04 pm – 1:41 pm 40 mins 1472 words

2:33pm trying to write before its time for work 2:53p 20 mins 810 words

last night at work

417 words

Day 28 the big finish marathon day 11/28/13

12:25 pm – 12:41 pm 12 mins 535 words

1:22 pm -1:56p 34 mins 1330

2:47 pm -3:02 pm 336 words 20 mins

4:15 pm -4:45pm 1094 30 mis

5:13pm5:35pm 20 mins 712 words

5:40 pm – 6:32 pm 1968 52 mins

7:43 pm

104 words, 2 mins

7:45 pm

7:54pm

– 8:11- 8:36 pm 791 words 25 mins

431 words?

11:10pm

– 485 words 20 mins

11:45

945 words ???mins

Total

1104 mins = 18.4 hours

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s